ReturnGratis verzending vanaf € 49,-*

FASHION JUICE BV hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. FASHION JUICE BV houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Jouw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van jouw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om jouw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent jouw persoonsgegevens, je hierop willen wijzen en deze respecteren.
  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • (Zakelijk) Telefoonnummer;
  • (Zakelijk) E-mailadres;
  • Geslacht.
  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.
  • Alle personen die namens FASHION JUICE BV van jouw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Als FASHION JUICE BV zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan deze pagina.

Gegevensverwerking:

Wanneer je deze website bezoekt, een bestelling plaatst, je inschrijft voor de nieuwsbrief, ons een vraag stelt of deelneemt aan een wedstrijd of onderzoek op deze website, vragen wij o.a. je naam, adres, bank- en/of betalingsgegevens op te geven. Fashion Juice BV gebruikt deze gegevens

Om onze diensten te verlenen en te factureren; Om jouw bestelling te verwerken en je op de hoogte te houden van de voortgang; om je informatie te geven over de organisatie, producten en activiteiten van Fashion Juice BV; Om informatie aan derden te verschaffen als zij die nodig hebben om hun werk voor FASHION JUICE BV te kunnen doen of vanwege wettelijke verplichtingen; Om eventuele vragen te kunnen beantwoorden. 

Als je jezelf hebt geregistreerd voor de FASHION JUICE BV-membership, gebruikt FASHION JUICE BV de gegevens ook voor de volgende doeleinden:


Om jouw FASHION JUICE BV-lidmaatschap-account aan te maken, zodat je in aanmerking komt voor gratis verzending; Om je speciale aanbiedingen en/of nieuwsbrieven over de Fashion Juice BV-membership te sturen per e-mail, sms en/of gewone post; Om aanbiedingen te doen die bij uw voorkeuren en aankopen passen.

Als je jezelf hebt geregistreerd voor het FASHION JUICE BV-loyaliteitsprogramma, gebruikt FASHION JUICE BV de gegevens ook voor de volgende doeleinden:

Om jouw FASHION JUICE BV-loyaliteitsaccount aan te maken, zodat je in aanmerking komt voor gratis verzending; Om je speciale aanbiedingen en/of nieuwsbrieven over het FASHION JUICE BV-loyaliteitsprogramma te sturen per e-mail, sms en/of gewone post; Om aanbiedingen te doen die bij uw voorkeuren en aankopen passen. 

Als je hebt deelgenomen aan een wedstrijd, gebruikt FASHION JUICE BV de gegevens voor de volgende bijkomende doeleinden:

Om je informatie over de uitslag van wedstrijden te sturen. 

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan FASHION JUICE BV de volgende persoonsgegevens van jou vragen:

De persoonsgegevens worden door FASHION JUICE BV opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

Alle gegevens, waaronder maar niet beperkt tot jouw persoonlijke en aankoopgegevens, worden verwerkt door FASHION JUICE BV, Gooiland 46a en 45 te Beverwijk, Nederland. Ten slotte registreren wij informatie (waaronder het IP-adres) ten behoeve van gebruikersstatistieken en om de website te beveiligen.

Cookies

Een cookie is een klein bestand dat toestemming vraagt om op de harde schijf van jouw computer te worden geplaatst. Zodra je akkoord gaat, wordt het bestand toegevoegd. Cookies worden onder andere gebruikt voor het opslaan van je wachtwoord en gebruikersnaam, de status van uw bestelling op een website, persoonlijke instellingen of websitetracking (bijv. gerichte marketing). De informatie die in een cookie wordt opgeslagen, kan later worden ingelezen om bijvoorbeeld een pagina af te stemmen op uw voorkeuren of automatisch in te loggen.

Gebruik van cookies

Dankzij cookies kunt je ten volle gebruikmaken van de online-winkelfuncties en persoonlijke functies op deze website. We kunnen je bovendien de beste winkelervaring bieden omdat wij informatie verzamelen, die wordt gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid en prestaties van deze website te verbeteren. Bovendien maken we gebruik van trackingpixels in onze nieuwsbrieven per e-mail, zodat we kunnen bijhouden hoe vaak er wordt doorgeklikt naar onze website. FASHION JUICE BV maakt op deze website gebruik van cookies om o.a. de volgende redenen:

De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch. Tenzij je de instellingen van jouw browser zo hebt aangepast dat cookies worden geweigerd, worden er cookies geplaatst als je deze website blijft gebruiken. Door gebruik te maken van en te browsen op deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid. Als je niet akkoord gaat met het plaatsen van cookies of als je jouw toestemming wilt intrekken, kun je bestaande cookies verwijderen uit uw browser en voorkomen dat er nieuwe cookies worden geplaatst door de instellingen van jouw browser aan te passen. Hoe dit werkt is afhankelijk van de browser die je gebruikt. Je vindt deze informatie over de volgende browsers hier:

Google Chrome Microsoft Explorer Mozilla Firefox Apple Safari 

Als je cookies weigert, kan het zo zijn dat je niet volledig gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van onze website. Je kunt jouw browser ook zo instellen dat je een melding krijgt als er een cookie op uw computer wordt geplaatst. Houd er rekening mee dat de website bepaalde cookies nodig heeft om te kunnen draaien.

Gebruikte cookies op deze website

Cookies op deze website waarvoor geen toestemming nodig is Cookies die essentieel zijn, ook wel 'strikt noodzakelijke' cookies genoemd, activeren functies waardoor je de website naar behoren kunt gebruiken. Ze staan alleen op jouw computer opgeslagen wanneer je de website daadwerkelijk bezoekt. Cookies op deze website waarvoor wel toestemming nodig is  Cookies die strikt juridisch gezien niet absoluut essentieel zijn om deze website te gebruiken, hebben desalniettemin belangrijke functies. Zonder deze cookies zijn bepaalde elementen die zorgen dat onze website gemakkelijk kan worden gebruikt niet langer beschikbaar. Instellingen, zoals taalkeuzes, worden niet langer opgeslagen, dus je wordt hier iedere keer als je een nieuwe pagina opent opnieuw naar gevraagd. Daarnaast hebben we ook niet langer een manier om je aanbiedingen en andere relevante informatie te tonen die speciaal op jou zijn afgestemd. 

Cookie-categorieën die op deze website worden gebruikt

Strikt noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn essentieel voor de werking van de website en worden door FASHION JUICE BV gebruikt voor technische doeleinden, bijvoorbeeld om jouw huidige shopsessie bij te houden en het mogelijk te maken een bestelling af te ronden en te betalen. Dit zijn sessiecookies, die doorgaans informatie opslaan in de vorm van een sessie en die in het tijdelijke geheugen van jouw browser worden opgeslagen en weer worden verwijderd wanneer je de webbrowser sluit.

Performance cookies

Deze cookies verzamelen informatie over hoe een website wordt gebruikt. Ze worden door FASHION JUICE BV gebruikt om statistische gegevens te verzamelen over het aantal bezoekers dat op de website komt via een link in een e-mailnieuwsbrief, om zo het succes van nieuwsbrieven te meten; om statistische informatie te verzamelen over hoe bezoekers deze website gebruiken, om zo de werking van de website te verbeteren; en om het succes van wedstrijden en campagnes te meten. Deze cookies worden uitsluitend gebruikt om de prestaties van de website en daarmee de gebruikerservaring te verbeteren. Dit zijn permanente cookies, die op uw harde schijf blijven staan totdat ze verlopen of u ze verwijdert. 

Functionele cookies

Deze cookies zorgen ervoor dat een websiteinformatie kan opslaan die al eerder is opgegeven (zoals gebruikersnamen, taalkeuzes en uw locatie), zodat je betere en meer gepersonaliseerde functies kunnen worden aangeboden. Ze worden door FASHION JUICE BV gebruikt om je te onderscheiden van andere gebruikers van de website, zodat FASHION JUICE BV jouw winkelervaring kan personaliseren door deze website en de aldaar getoonde advertenties beter te laten aansluiten op jouw interesses en zodat de keuzes die je maakt worden onthouden (zoals jouw gebruikersnaam, taal of het land waar je verblijft) voor als je terugkomt op deze website. Dit zijn permanente cookies, die op uw harde schijf blijven staan totdat ze verlopen of jij ze verwijdert.

Marketing en retargeting cookies

Deze cookies worden gebruikt om advertenties en andere informatie beter te laten aansluiten op jou en jouw interesses. Ze worden door FASHION JUICE BV gebruikt om je relevante aanbiedingen te tonen buiten de Fashion Juice BV.com website. Verder gebruikt FASHION JUICE BV-cookies om contractuele verplichtingen aan derden na te kunnen komen, bijvoorbeeld om een partner te betalen als je een aankoop op deze website doet via een link van diens website. Dit zijn permanente cookies, die op uw harde schijf blijven staan totdat ze verlopen of u ze verwijdert.

First- en third-party cookies

FASHION JUICE BV en externe partijen (derden) maken gebruik van session cookies en persistent cookies op deze website.  Cookies die door FASHION JUICE BV worden geplaatst, worden first party cookies genoemd en worden gebruikt voor verschillende doeleinden (zoals aangegeven in ons gedetailleerde cookieoverzicht hier), bijvoorbeeld om jouw gebruikersnaam en de producten in jouw winkelwagen te onthouden. Cookies die worden geplaatst door FASHION JUICE BV worden bewaard voor zolang als vermeld in ons gedetailleerde cookieoverzicht hier of totdat jij ze verwijdert. Cookies die door FASHION JUICE BV worden geplaatst, worden first-party cookies genoemd. Ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld om jouw gebruikersnaam en de artikelen in uw winkelmand te onthouden.  Cookies die door een andere partij dan FASHION JUICE BV worden geplaatst, worden third-party cookies genoemd. Deze cookies kunnen jou langere tijd “volgen” op verschillende websites en op verschillende apparaten, en op uw verschillende apparaten, zoals telefoon, laptop en tablet. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke gegevens op basis waarvan de externe partij je als individuele klant zou kunnen identificeren. De externe partijen die deze cookies plaatsen, kunnen leveranciers zijn die met ons samenwerken om de website te leveren, bedrijven die met ons samenwerken in gezamenlijke marketingprogramma’s en andere partijen. Voor het gebruik van cookies door andere bedrijven is het privacy- en cookiebeleid van die andere bedrijven van toepassing.

Sociale media plugins

Social media-plugins zijn plugins waarmee u content kunt "delen" met vrienden op sociale netwerken, zoals Facebook en Twitter of vergelijkbare dienstenaanbieders. We hebben geen controle over de instellingen van deze plugins.

Instagram Facebook Pinterest YouTube

Exponea

Onze website gebruikt Exponea om A/B-tests te doen, zodat we twee versies van een webpagina kunnen vergelijken en kunnen zien welke beter presteert wat betreft sales en webverkeer. Exponea gebruikt cookies om campagnes te draaien en gebruikersinformatie bij te houden. De cookies houden bij welke variant een gebruiker heeft gezien en zorgt ervoor dat de gebruiker steeds dezelfde variant ziet, houdt bij welke doelen een gebruiker voltooit en bepaalt of een gebruiker deel uitmaakt van een campagne. Voor details over de cookies die Exponea gebruikt, kijk je op hun website via https:exponea.com

Google Analytics (Website Analyse)

Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een web analytics service van Google, Inc. ("Google"). Google Analytics gebruikt cookies om de analyse van jouw websitegebruik te vergemakkelijken. De door de cookie verkregen gegevens over jouw websitegebruik wordt doorgaans overgebracht naar en opgeslagen door Google op servers in de Verenigde Staten. Met de activering van de anonimisering van het IP-adres op onze website (zie hieronder). Het volledige IP-adres wordt verzonden naar en ingekort door de Google-servers in de VS. Google gebruikt deze informatie om voor ons te analyseren hoe je onze website gebruikt, om rapporten aan te maken over websiteactiviteiten en om overige diensten te verschaffen, zoals Google AdWords en Google DoubleClick, om te gebruiken in verband met het gebruik van de website en het internet. Google koppelt je IP-adres niet aan andere gegevens waarover Google beschikt.

Je kunt voorkomen dat Google tracking zoals hierboven beschreven actief is door een browserextensie (plugin) te downloaden en te installeren, die te vinden is op:  https://tools.google.com/dlpag... 
Verdere informatie over gegevensbescherming van Google Analytics is beschikbaar in Google's gegevensbescherming-bericht onder "Google Analytics Cookies":  https://support.google.com/ana...  DoubleClick Remarketing 

Onze website bevat DoubleClick cookies en de remarketing pixel, die afkomstig is van Google, Inc. Hiermee verzamelt Google de informatie dat je onze website hebt bezocht en dat je geïnteresseerd was in bepaalde aanbiedingen. Als je later advertenties ziet op andere websites van het Google-netwerk, kunnen we je daar gerichte advertenties tonen (zogenaamde "remarketing"). Verder gebruikt Google de informatie om u advertenties te tonen die zijn gebaseerd op uw interesses, waarbij rekening wordt gehouden met de product- en informatiecategorieën die je eerder hebt bekeken.  Het tonen van advertenties is gebaseerd op het gebruik van cookies, die worden gebruikt om het gedrag van de gebruiker te analyseren gedurende het bezoek aan een website en die later kunnen worden gebruikt voor doelgerichte productaanbevelingen en advertenties gebaseerd op uw interesses.  Je kunt kiezen voor een opt-out van deze gegevens door de DoubleClick cookies te deactiveren. Hiervoor gaat u naar de DoubleClick deactiveringswebsite: https://adssettings.google.com... of u deactiveert de DoubleClick cookie op de deactiveringswebsite van de NAI (Network Advertising Initiative): http://www.networkadvertising.... 

New Relic (Performance-meting)

We maken gebruik van een dienst van New Relic, Inc., 188 Spear Street, Suite 1200, San Francisco, CA 94105, VS om de technische performance van onze website te meten en in kaart te brengen, bijvoorbeeld om te bepalen of onze website toegankelijk is en hoe snel een bepaalde pagina wordt geladen. 

Verder verzamelen we toepassingsgegevens voor statistische doeleinden via New Relic, bijvoorbeeld het type browser en het besturingssysteem van bezoekers. Daarvoor kunnen we cookies op jouw apparaat opslaan. 

Voor details over het gegevensgebruik in het kader van New Relic, zie het bericht over gegevensbescherming van New Relic onder "Information Related to Data Collected for our Clients" op https://newrelic.com/privacy. Als je wilt voorkomen dat we jouw bezoek opnemen in onze analytische gegevens, kunt u cookies deactiveren in uw browser. Houd er rekening mee dat u dan niet alle functies van onze website volledig kunt gebruiken.

Wat we doen met de informatie die we verzamelen We hebben deze informatie nodig om jouw behoeften te begrijpen en u een betere service te bieden, en in het bijzonder om de volgende redenen:

Interne archivering.

We kunnen de informatie gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren. We kunnen periodiek promotionele e-mails sturen over nieuwe producten, speciale aanbiedingen of andere informatie waarvan wij denken dat u deze interessant vindt met behulp van het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Van tijd tot tijd kunnen we uw gegevens ook gebruiken om contact met u op te nemen voor marktonderzoek doeleinden. We kunnen contact met u opnemen per e-mail, telefoon, fax of e-mail. We kunnen de informatie gebruiken om de website aan te passen aan uw interesses. 

Veiligheid

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig is. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, hebben we geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures ingesteld om de informatie die we online verzamelen te beschermen en te beveiligen.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van jouw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door jouw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

FASHION JUICE BV bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jou te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

Rechten omtrent jouw gegevens

Je hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van jouw persoonsgegeven welke wij van jou ontvangen hebben. Tevens kun je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heb je het recht om de door jou verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jezelf of in opdracht van jou direct aan een andere partij. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij jouw persoonsgegevens verwerken op basis van een door jou gegeven toestemming hiertoe, dan heb je altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met jou niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als je naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op!

Fashion Juice BV

Gooiland 46A

1948 RD

Beverwijk

info@muchachomalo.com