ReturnGratis verzending vanaf € 49,-*

Alle producten die op de website zijn gekocht, kunnen binnen de volgende termijn op eigen risico worden geretourneerd:

De kosten van het retourneren zijn voor de klant tenzij per mail anders overeen wordt gekomen. Ondergoed kan alleen worden geretourneerd in de originele verpakking en ongedragen (dus ook niet gepast). Je kunt alleen zendingen retourneren die geplaatst zijn op muchachomalo.com. Zorg ervoor dat je het retourformulier juist invult om een vlot retourproces te waarborgen.

Hoe retourneer ik een zending?

1. Meld je retourzending aan binnen 14 dagen via info@muchachomalo.com. Vermeld hierbij duidelijk de naam waarmee de bestelling is geplaatst, het e-mailadres en het ordernummer. Dit kun je allemaal terugvinden in de orderbevestiging. 

2. Vul het retourformulier in (je kan deze hier downloaden) en plaats deze in de doos.

3. Verpak alle producten in de originele verpakking (indien mogelijk) en zorg dat het pakketje goed dicht zicht om verlies of schade aan de producten te voorkomen.

4. Stuur de zending naar:

Fashionjuice b.v.
Gooiland 45
1948 RD Beverwijk
The Netherlands

5. Zodra jouw geretourneerde producten zijn gecontroleerd en geïnspecteerd in ons magazijn, ontvang je een e-mail ter bevestiging. De terugbetaling voor de geretourneerde artikelen wordt ontvangen op dezelfde manier die je hebt gebruikt om jouw aankoop te doen. Restituties hebben gewoonlijk tot 8-10 werkdagen nodig om op jouw afschrift te verschijnen, nadat je jouw e-mail ter bevestiging van de teruggave hebt ontvangen. Krediet voor retourzendingen wordt aan de oorspronkelijke koper verstrekt.

Als je nog andere vragen hebt over het retourneren, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@muchachomalo.com, benader ons via de chat of bel +31 (0) 251 220051.