ReturnGratis verzending vanaf € 49,-*
2007 - Waar het allemaal begon
16 april 2018

2007 - Waar het allemaal begon

Als jonge lingeriehandelaar bezat Shirley Schoonebeek verschillende winkels in het centrum van Amsterdam en een op Amsterdam Schiphol Airport. Na jaren actief geweest te zijn in de ondergoed-industrie, was ze op zoek naar een merk met een verhaal - iets om over te praten, na te denken - iets dat opviel ten opzichte van het gewone. Toen ze het niet kon vinden, besloot ze onbevreesd om haar eigen merk te creëren. Niet één om trends te volgen, nam ze bewust actie om unieke prints te maken in samenwerking met echte kunstenaars; om een label te ontwikkelen dat een beroep zou doen op mannen die hun innerlijke "Bad Boy" omarmen. Deze samenwerking resulteerde in het opvallende merk zoals we dat vandaag kennen. Muchachomalo groeit en innoveert op het gebied van materialen en pasvorm, geweven door een collectie die steeds uitgebreider wordt in ontwerpen en kleuren.

Waar Muchachomalo voor staat

Rebel

Het leven komt niet met een handleiding. Gelukkig maar, want als we regels zouden moeten volgen, missen we alle fun. We zijn we zijn jong, avontuurlijk en gaan recht op ons doel af.

Wearable Art

Art aan de muur of op je schouw? Gaaf! Maar art die je bij je draagt, dat ziet iedereen. Wij maken het mogelijk! Wear art!

Comfort

Fashion over comfort? Dat is helemaal niet nodig! Niet alleen onze producten, maar al onze bedrijfsprocessen zijn full-comfort voor jou ingericht. Ervaar het zelf.

Fair

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit die wij leveren, dat je 2 jaar garantie krijgt op onze producten. Wel zo fair. Ook bewaken wij dat onze productieprocessen fair verlopen.